دستگاه اکسیژن ساز, وبلاگ

تفاوت بین دستگاه اکسیژن و کپسول اکسیژن چیست؟

تفاوت بین دستگاه اکسیژن و کپسول اکسیژن چیست؟

اگر ریه ها به سختی اکسیژن مورد نیاز خود را دریافت کنند، شما با مشکلات تنفسی مواجه خواهید شد و نیاز به اکسیژن اضافی خواهید داشت. اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن هر دو به بیماران در دریافت اکسیژن اضافی کمک می کنند اما با این حال با یکدیگر تفاوت های بسیار زیادی دارند. امروز در این مقاله قصد داریم تفاوت اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن را برایتان به طور کامل بیان کنیم تا اطلاعات مورد نیاز در این زمینه را بدست آورید و بتوانید بهترین و مناسب ترین انتخاب را داشته باشید. در نهایت تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید و مطالب را با دقت بخوانید.

هر کدام از این دستگاه ها را انتخاب کردید برای خرید و اجاره آن می توانید به آسام طب مراجعه کنید. این مجموعه با بیش از بیست سال سابقه درخشان در زمینه اجاره اکسیژن ساز به شما کمک می کند تا جدیدترین دستگاه ها را با بالاترین کیفیت اجاره کنید. کافی است با شماره 02155435624 تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟

مهمترین تفاوت هایی که این دو دستگاه با یکدیگر دارند را در این بخش برای شما به طور کامل توضیح می دهیم. حتما قبل از انتخاب خود به نیاز های بیمار خود توجه کنید و متناسب با آن یکی از این دو دستگاه را انتخاب کنید.

اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟

1- نحوه تامین اکسیژن

همانطور که می دانید مقدار محدودی اکسیژن به شکل فشرده در کپسول های اکسیژن وجود دارد که این میزان پس از مدتی به پایان می رسد و شما موظف هستید تا کپسول خود را دوباره پر کنید و یا آن را تعویض نمایید. اما اکسیژن ساز ها هوای محیط را دریافت و فیلتر می کنند و پس از تولید اکسیژن با درجه پزشکی، آن را در خود ذخیره می نمایند. بنابراین اصلی ترین تفاوت این دو دستگاه در نحوه ی تامین اکسیژن می باشد.

2- دستگاه اکسیژن ساز مانند دستگاه تهویه هوا عمل می کند.

همانطور که در پاراگراف بالا نیز بیان کردیم دستگاه اکسیژن ساز پس از دریافت هوای محیط آن را فیلتر می کند و در نهایت با شکل و فرم جدیدی در خود ذخیره می نماید. در نتیجه یکی دیگر از تفاوت ها این است دستگاه اکسیژن ساز ابتدا هوا را تصفیه می کند و سپس در اختیار بیمارانی که سطح اکسیژن پایینی دارند، قرار می دهد.

3- کپسول های اکسیژن پس از مدتی نیاز به پر شدن یا تعویض دارند

در پاراگراف های بالا برایتان بیان کردیم که در کپسول های اکسیژن ساز مقدار محدودی اکسیژن ذخیره شده است که به مرور زمان با استنشاق شدن توسط بیمار تمام می شود. از همین رو پس از خالی شدن مخزن باید دوباره آن را پر کنید یا تعویض نمایید.

4- میزان مصرف اکسیژن

یکی دیگر از مهم ترین تفاوت های میان این دو دستگاه، میزان مصرف اکسیژن می باشد. کپسول های اکسیژن، اکسیژن را به یک جریان مداوم به بیمار انتقال می دهند. اما دستگاه های اکسیژن ساز اکسیژن را به صورت دوز-ضربانی منتقل می کند.

بیش تر بخوانید:  آموزش جامع طرز کار اکسیژن ساز

کپسول های اکسیژن مناسب تر هستند یا دستگاه های اکسیژن ساز؟

در برخی از کشور ها مانند هند کپسول های اکسیژن رایج تر هستند و بیشتر از آنها استفاده می شود، در حالی که دستگاه های اکسیژن ساز برتری های زیادی نسبت به کپسول های اکسیژن دارند و میان بیماران و پزشکان محبوب تر هستند. در این قسمت از مقاله قصد داریم مزایای استفاده از اکسیژن ساز را برایتان بیان کنیم تا اطلاعات جامع و کاملی را در این زمینه بدست آورید و متوجه شوید که کدام دستگاه مناسب تر است.

کپسول اکسیژن بهتر است یا دستگاه اکسیژن ساز

1- به مکان و زمان وابسته نمی باشد.

قطعا تا به الان متوجه شده اید که دستگاه های اکسیژن ساز برای تولید اکسیژن هوای محیط را دریافت و فیلتر می کنند. از همین رو می توان نتیجه گرفت که این دستگاه برای کار کردن هیچ محدودیتی ندارد و هیچ وقت دچار کمبود اکسیژن نمی شود. این در حالی است که کپسول های اکسیژن به مرور زمان خالی می شوند و نیاز به پر شدن یا تعویض دارند.

2- دستگاه های اکسیژن ساز بی خطر هستند.

امکان نشتی در کپسول های اکسیژن وجود دارد و هوای اشتباع شده در آنها در برخی از مواقع موجب آتش سوزی می شود. به همین دلیل است که ما همواره به کاربران توصیه می کنیم در صورت استفاده از کپسول اکسیژن حتما در منزل یک کپسول آتش نشانی نیز نگهداری کنید. اما لازم به ذکر است اکثر اکسیژن ساز ها در زمان مورد نیاز و با توجه به ضربان، اکسیژن تولید می کنند که این مسئله میزان خطر را بسیار کاهش می دهد.

3- اکسیژن ساز ها به راحتی حمل می شوند.

به دلیل وزن سبک دستگاه های اکسیژن ساز شما می توانید به راحتی آنها را حمل کنید اما کپسول های اکسیژن بسیار حجیم و سنگین وزن بوده و شما نمی توانید آنها را به آسانی جا به جا نمایید.

4- دستگاه های اکسیژن ساز ارزان هستند.

شما پس از خرید دستگاه اکسیژن ساز، بهای دیگری پرداخت نخواهید کرد. این در حالی است که کپسول های اکسیژن بسیار گران قیمت می باشند و به طور منظم نیاز به پر شدن و تعویض دارند.

بیش تر بخوانید:  فواید و عوارض دستگاه اکسیژن ساز

نتیجه گیری

امروز در این مقاله برایتان به طور کامل درباره ی تفاوت اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن توضیح دادیم و امیدواریم که اطلاعات جامع و کاملی را در این زمینه را بدست آورده باشید. طبق مطالبی که در این مقاله برایتان بیان کردیم دستگاه های اکسیژن ساز مناسب تر و اقتصادی تر از کپسول های اکسیژن هستند.

5/5 - (2 امتیاز)
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها