دستگاه اکسیژن ساز, وبلاگ

آموزش جامع طرز کار اکسیژن ساز

اجاره اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز یکی از پرکاربرد ترین و مهم ترین محصولاتی است که ساخت دست بشر بوده و مزایای بسیار زیادی دارد. کاربران بسیار زیادی در رابطه با طرز کار دستگاه اکسیژن ساز از ما سوال می پرسند؛ به همین دلیل امروز در این مقاله قصد داریم نحوه کار با آن را به طور کامل برایتان بیان کنیم تا اطلاعات مورد نیاز را بدست آورید و بیشتر با این دستگاه پرکاربرد آشنا شوید. در نهایت تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید و مطالب را با دقت بخوانید.

در صورتی که ب خواندن این مقاله نیاز به اجاره اکسیژن ساز دارید، می توانید به آسام طب مراجعه کنید و از خدمات اجاره تجهیزات پزشکی ما استفاده کنید این شرکت دارای بهترین تجهیزات پزشکی با قیمتن مناسب برای اجاره می باشد. شما می توانید با شماره 02155435624 تماس بگیرید و با مشاورین ما صحبت کنید تا بتوانید بهترین دستگاه را برای خود انتخاب کنید.

دستگاه اکسیژن ساز چگونه اکسیژن تولید می کند؟

همانطور که می دانید در کپسول های اکسیژن میزان محدودی اکسیژن فشرده شده وجود دارد که پس از مدتی استفاده از کپسول، این میزان اکسیژن به پایان می رسد. دستگاه های اکسیژن ساز بر خلاف کپسول ها، منبع داخلی ندارند و از هوای محیط برای تولید اکسیژن استفاده می کنند. به طور کامل تر می توان بیان کرد که پمپ های مخصوص این دستگاه ابتدا هوای محیط را دریافت کرده و سپس از محفظه هایی که حاوی پورزئولیت هستند عبور می دهند. در نهایت اکسیژن تولید شده با خلوصی بیش از 90 درصد، وارد محفظه نگهداری پشت فلومتر می شود. در نتیجه اکسیژنی که بیمار دریافت می کند نشات گرفته از خود هوای محیط می باشد.

نحوه استفاده از دستگاه اکسیژن ساز

همانطور که می دانید اکسیژن ساز ها توسط مجموعه های مختلفی ساخته می شوند و به همین علت قیمت، نوع طراحی، حجم و… آنها باهم متفاوت می باشد. در این قسمت از مقاله قصد داریم به طور کلی روشی را برایتان بیان کنیم تا با یادگیری آن بتوانید از این دستگاه استفاده نمایید و آن را روشن کنید.

برای روشن کردن باید ابتدا دو شاخه ی آن را به پریز برق متصل نمایید و سپس دکمه ی پاور را فشار دهید و منتظر بمانید تا چراغ حالت فعال آن سبز شود. در مرحله ی بعدی باید میزان اکسیژن تجویزی پزشکتان را (میزان اکسیژنی که به آن نیاز دارید) تنظیم کنید تا مشخص شود که اکسیژن با چه کم و کیفی به کاربر انتقال یابد. لازم به ذکر است که در بخش تایمر معمولا دو دکمه وجود دارد که با فاصله ی 10 دقیقه ای زمان فعالیت دستگاه را تنظیم می کنند.

بیش تر بخوانید:  فواید و عوارض دستگاه اکسیژن ساز

نکاتی در رابطه با طرز کار دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی

  1. این دستگاه ها هیچ تفاوت خاصی با مدل های خانگی ندارند و هر دو به یک روش اکسیژن تولید می کنند.
  2. هر دو مدل خانگی و بیمارستانی برای کار کردن به برق نیاز دارند در نتیجه اگر جریان برق قطع شود شما نمی توانید از این دستگاه استفاده نمایید.
  3. همانطور که در پاراگراف های بالا بیان کردیم این دستگاه ها بر خلاف کپسول های اکسیژن، تانک یا منبعی برای ذخیره اکسیژن ندارند. در نهایت شما نمی توانید از طریق این دستگاه ها اکسیژن ذخیره کنید.
  4. فیلتر اول دستگاه اکسیژن ساز از جنس اسفنج متخلخل پلی اورتان یا همان ابر صنعتی می باشد. شما موظف هستید تا به طور منظم (هفته ای یکبار) این فیلتر را بشویید.
  5. فیلتر دوم از جنس کاغذ فیلتر های HEPA می باشد. به یاد داشته باشید که باید حداقل سالی دو بار به تعویض این فیلتر بپردازید.
  6. گاهی اوقات در طرز کار دستگاه اکسیژن ساز امکان حمل و جا به جایی دستگاه به صورت مکتوب نوشته نشده است. در نتیجه به هیچ عنوان دستگاه را جا به جا نکنید و یا به پهلو قرار ندهید زیرا در صورت قرار گرفتن موتور و کمپرسور در حالت غیر استاندارد، عملکرد دستگاه با مشکل مواجه خواهد شد.
  7. اکسیژنی که دستگاه اکسیژن ساز تولید می کند باعث خشک شدن سیستم تنفسی، بینی و گلو بیمار می شود. به همین دلیل یک لیوان بردارید و ثلث آن را با اب مقطر یا اب جوشیده ای که سرد شده است پر کنید. با استفاده از این راهکار اکسیژن مرطوب شده و سپس وارد دهان و بینی بیمار می شود.
بیش تر بخوانید:  نحوه اکسیژن درمانی در خانه

 نتیجه گیری

امروز در این مقاله نحوه کار دستگاه اکسیژن ساز خانگی را به طور کامل برایتان بیان کردیم و امیدواریم که اطلاعات جامع و کاملی در این زمینه بدست آورده باشید. فراموش نکنید که دستگاه های اکسیژن ساز از کپسول های اکسیژن به صرفه تر و مناسب تر هستند. در نتیجه اگر در منزلتان از فرد بیماری نگهداری می کنید که به اکسیژن نیاز دارد، اقدام به خریداری دستگاه های اکسیژن ساز مانند ونتیلاتور تنفسی کنید. ضمنا توجه داشته باشید اگر در کارکردن با اکسیژن ساز به مشکل خوردید میتوانید از خدمات تعمیر اکسیژن ساز در مجموعه آسام طب استفاده کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها