تخت بیمارستانی, وبلاگ

نحوه تبدیل تخت بیمارستانی به تخت بیمار

نحوه تبدیل تخت بیمارستانی به تخت بیمار

همانطور که می دانید تخت یکی از رایج ترین وسیله هایی است که افراد سالمند و یا بیمار در زمان بستری بودن، از آن برای مدت طولانی استفاده می کنند. در برخی از مواقع ممکن است تخت خواب های معمولی برای سالمندان و بیماران مناسب نباشند و بهترین نوع تخت برای آنها تخت خواب های بیمارستانی باشد. تخت خواب های بیمارستانی مدل های مختلفی دارند که تخت های بیمارستانی مکانیکی و برقی جزء پرکاربرد ترین ها هستند. علاوه بر این مدل ها تخت های بیمار شامل تخت خواب های یک شکن، دو شکن و سه شکن نیز می شوند. برای تهیه ی این نوع تخت ها باید هزینه های سنگینی را پرداخت کنید از همین رو اگر توانایی خرید آنها را ندارید تا انتهای مقاله با  آسام طب  تخصصی ترین فروشگاه اجاره تجهیزات پزشکی همراه باشید. زیرا قصد داریم نحوه تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی را برایتان بیان کنیم تا بتوانید به راحتی و بدون پرداخت هزینه های کلان برای خرید  تخت بیمارستانی داشته باشید.

بیش تر بخوانید:  اصلی ترین ویژگی های تخت های بیمارستانی چیست؟

در چه مواقعی می توان تخت منزل را به تخت بیمارستانی تبدیل کرد؟

اگر بیمارتان شرایط جسمانی حادی دارد و یا اینکه از بیماری خاصی رنج می برد و یا وزن او بسیار سنگین است، توصیه می کنیم که حتما به اجاره تخت بیمارستانی در  بپردازید، زیرا انتخاب تخت برای بیمار یک موضوع بسیار مهم می باشد. اما در برخی از مواقع ممکن است مشکل بیمار به زودی برطرف شود و دوران بیماریش طولانی نباشد از همین رو پیشنهاد می دهیم که تخت معمولی خود را به تخت بیمارستانی تبدیل کنید و از پرداخت هزینه های گزاف جلوگیری نمایید. زیرا پس از بهبودی بیمار، تخت خواب او یک کالای بی مصرف و بلا استفاده خواهد بود. همچنین اگر درصد زنده ماندن بیمار و یا سالمندتان بسیار کم می باشد و یا او از طرف اطبا جواب شده است، خرید و تهیه تخت ها توصیه نمی شود.

در چه مواقعی می توان تخت منزل را به تخت بیمارستانی تبدیل کرد؟

مراحل تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی

بلند شدن و قابلیت تنظیم کردن قسمت بالای تخت یکی از اصلی ترین خصوصیات تخت های بیمارستانی می باشد. با وجود این ویژگی در مواقعی که بیمار می خواهد غذا یا دارو بخورد می توان به راحتی حالت بدن او را از خوابیده به نشسته در آورد. برای جایگزین کردن این قابلیت در تخت های معمولی خود می توانید پشتی تکیه گاه قابل تنظیم تخت بیمار را خریداری کنید. با استفاده از این وسیله پرتابل و سبک می توانید بیمار را به راحتی و بدون مشقت به حالت نشسته در آورید. پشتی تکیه گاه تخت وزن بالا را نیز تحمل می کند و در سه حالت متفاوت تنظیم می شود.

مراحل تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی

وجود بد ساید در دو طرف تخت بیمار یکی دیگر از مهم ترین خصوصیات تخت های بیمارستانی می باشد که از افتادن بیمار از روی تخت جلوگیری می کند. برای جایگزین کردن این قابلیت استفاده از محافظ های فلزی کنار تخت بیمار یکی از بهترین روش ها می باشد. این محافظ ها در دو ارتفاع 45 و 55 سانتی متری در بازار موجود هستند. اگر ارتفاع تشک تختتان تا 15 سانتی متر باشد محافظ کنار تخت با ارتفاع 45 سانتی متری مناسب خواهد بود و اگر ارتفاع تخت شما بین 15 تا 30 سانتی متر باشد استفاده از محافظ کنار تخت با ارتفاع 55 سانتی متری به شما پیشنهاد می شود. با وجود این محافظ ها بیمار یا سالمند شما می تواند راحت تر بنشیند یا دراز بکشد. همچنین از افتادن بیمار یا سالمند از روی تخت در حین خواب جلوگیری خواهد شد.

بیش تر بخوانید:  نکات لازم در زمان خرید تخت بیمار

نتیجه گیری

امروز در این مقاله به طور کامل چگونگی تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی را برایتان بیان کردیم و امیدواریم که اطلاعات مورد نیاز در این زمینه را بدست آورده باشید. در صورتی که در منزل خود از شخصی مراقبت می کنید که وضعیت جسمانی نسبتا خوبی دارد و دچار بیماری خاص و حادی نمی باشد می توانید به جای خریداری تخت بیمارستانی و پرداخت هزینه های گزاف، تنها با انجام چند کار تخت منزل خود را به تخت بیمارستانی تبدیل کنید.

همچنین اگر شما یا  بیمار شما  قدرت حرکتی محدودی دارد پیشنهاد میکنیم اجاره ویلچر را از طریق آسام طب انجام دهید .

Rate this post
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها